Columns

Columns

De verpakkingsketen door de ogen van diverse experts. Met onze nieuwe verpakkingsrubriek ‘de pen’ zetten wij experts/trendwatchers/analisten/guru’s/infuencers uit de keten in de spotlight. De columns zijn luchtig van aard en hebben vaak link naar de actualiteiten. De gastcolumnist komt eenmalig in de spotlight alvorens hij/zij ‘de pen’ doorgeeft naar de volgende columnist.
Empack Gorinchem 2024
Algemeen

Empack Gorinchem in 2024: het middelpunt van de verpakkende industrie

Op 9, 10 en 11 april zal Evenementenhal Gorinchem weer omgetoverd worden tot het middelpunt van verpakkend Nederland. Tijdens het driedaagse vak evenement Empack worden alle uitdagingen waar de verpakkende industrie tegenaan loopt besproken. Gerenommeerde exposanten en experts worden aangesloten om actuele verpakkingsvraagstukken aan het licht te brengen.

Lees verder »
Innovatiegids verpakkingsmanagement
Algemeen

Innovatiegids verpakkingsindustrie

Ontdek de nabije toekomst van verpakkingen in deze Innovatiegids. We delen interessante trends op het gebied van design, duurzaamheid, techniek en meer. Klik per trend door naar uitgebreidere artikelen voor meer inzichten. Blijf vooroplopen in de branche en laat je inspireren!

Lees verder »
Empack-Column-dreft-VNV
Algemeen

Een druppel teveel?

Vanwege een keukenverbouwing hadden we enkele weken geen vaatwasser thuis en was het weer ouderwets met de hand afwassen. Omdat het afwasmiddel erdoorheen vloog, werd het tijd om een nieuwe fles in huis te halen en zo ontdekte ik de nieuwe Dreft verpakking met anti-lek technologie. Aangezien ik voor mijn werk dagelijks verpakkingen uit elkaar haal en deze tot in detail onderzoek, werd mijn nieuwsgierigheid natuurlijk geprikkeld. Een interessante verpakking om eens onder de loep te nemen voor deze column.

Lees verder »
Algemeen

De Zero Waste Raamsticker

Hoe weten jouw klanten dat ze bij jou terecht kunnen met hun herbruikbare bekers, bakjes en zakjes? Met de Zero Waste raamstikker zien ze dit direct!

Lees verder »
Scroll naar top