Wipak Bordi – Pouch Solutions

Beschrijving

Ten eerste is er een veelzijdige barrière die een product beschermt tegen zuurstof, waterdamp, aroma’s, licht en bacteriën. Het kan worden afgestemd op het product en de houdbaarheidsvereisten, waarbij #bescherming altijd ons hoofddoel is.

Ons brede assortiment functionele en stabiele afdichtingslagen zorgt voor een perfecte pasvorm voor elke toepassing, waardoor de bescherming en bewerkbaarheid voor snelle verwerking en fabricage wordt verbeterd.

Ons uitgebreide portfolio van diepvries-en koelkast-toonbanktoepassingen is geschikt voor warme vullingen, magnetrons, pasteurisatie en sterilisatie, met een temperatuurbereik van 50 tot 130 ° C, waardoor een optimale #veiligheid voor elk product wordt gegarandeerd.

Onze temperatuurbestendige meerlagige folies hebben een verminderde dikte dankzij #intelligente en energiezuinige materiaalcombinaties en productiemethoden.

Voor degenen die meer esthetisch ingesteld zijn, levert Wipak Bordi een eersteklas printontwerp en filmafdrukken op basis van flexo, diepdruk- en inkjet digitale methoden. Speciale oppervlakte-effecten en meer ingewikkelde ontwerpen en texturen – inclusief matte, glanzende, haptische en tactiele lakken worden allemaal mogelijk gemaakt met onze revolutionaire technologie, samen met papierprint en watermerken dankzij ons merk Digimarc.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top