Wat is er te zien bij ons in de stand? De MCT-1/VE

Beschrijving

Wat is er te zien bij ons in de stand? De MCT-1/VE

Boix MCT-1 dozenopzetmachine voor schaaltjes en trays van massief en golfkarton
De MCT-1 is een automatische en verstelbare dubbel-kops schaaltjes opzetmachine. De compacte
verpakkingsmachine MCT-1/VE wordt mechanisch aangedreven door 1 motor die 2 verstelbare koppen aanstuurt met behulp van drijfstangen. Hierdoor kan de machine met een snelheid tot 6.000 – 7.000 trays per uur gelijktijdig 2 verschillende formaten schaaltjes opzetten van zowel golfkarton als massief karton. Voor het wisselen van formaten is geen gekwalificeerde monteur nodig.

De schaaltjesmachine is een instapmodel uit het assortiment dozenopzetmachines van Boix Europe. De levertijd bedraagt circa 30 tot 60 dagen. De kleine kartonnen schaaltjes die met deze dozenopzetmachine kunnen worden opgezet, zijn zeer geschikt voor het verpakken van groenten en fruit.

Als uitbreiding op de MCT-1/VE is er een ontnester in ontwikkeling om ervoor te kunnen zorgen dat elk schaaltje apart uitgezet kan gaan worden op een productielijn of band mocht dit nodig zijn.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.