Vlakfolie of buisfolie: welke foliemachine past het best bij uw product?

Beschrijving

Hier maken we een korte vergelijking, maar meer info vindt u op onze website of vul onze simulatietool in, die zet u op weg https://ausloos.net/maak-simulatie
Uiteraard kan u ons raadplegen voor advies op maat en wij begeleiden u naar een geoptimaliseerd en efficiënt verpakkingsproces.

Buisfolie:
Buisfolie is een populaire keuze voor industriële producten zoals meststoffen of plastic granulaten die aan hoge snelheden verpakt dienen te worden. Zakken uit buisfolie zijn voorgevormd en moeten enkel vanboven en vanonder geseald worden in de foliemachine. De zak vormt voor de rest één ononderbroken geheel.
Wij zijn officieel verdeler van MTB en Technipes, twee gerenommeerde producenten van buisfoliemachines.

Vlakfolie:
Bij vlakfolie wordt de folie doormidden gesneden en moet – naast de boven- en onderkant – ook de zijkant geseald worden in de foliemachine. Vlakfolies kunnen dunner gemaakt worden. Dat kan interessant zijn voor bv. houtpellets of andere producten met een lage prijs per zak. Dunnere folie betekent immers een lagere verpakkingskost. Dat er minder plastiek wordt gebruikt, wat ecologisch beter is, is een mooie extra. Onze vlakfoliemachines zijn afkomstig van fabrikant Essegi, wereldwijd gekend om zijn kwalitatieve machines.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top