Verpakkingsmachine masterbatches bij Qolortech

Beschrijving

Qolortech is een bedrijf dat kleur- en additief masterbatches ontwikkelt, produceert, verpakt en distribueert naar hun klanten in heel Europa.
Deze klant werkt met een breed assortiment van kleuren. Het verpakken van al die diverse kleuren dient restloos te gebeuren: er mag geen enkel product achterblijven in de machine.
We plaatsen twee verpakkingslijnen, die verder lopen naar één centrale palletwikkelaar en afvoer naar het centrale magazijn.
Per lijn worden de masterbatches vanaf verschillende lijnen, vanuit de tussenopslag, aangevoerd naar de verpakkingsinstallatie. Daar worden zij in een centrale afvoer opgevangen. Die grondstofinvoer verloopt volledig automatisch.
Hierna worden de masterbatches verpakt in big bags of zakken gemaakt uit buisfolie. Twee FFS machines verpakken de granulaten automatisch, de zakken worden beprint en twee robotpalletisers stapelen de zakken nauwkeurig op pallets. Die zakken worden nadien automatisch en waterdicht omwikkeld door de centrale wikkelaar. De afgewerkte pallets worden via rollenbanen getransporteerd tot in het centrale magazijn.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top