US-2000 AD-P
ATS Tanner Banding Systems

US-2000 AD-P

Banderolleren en aanbrengen van barcodes, houdbaarheidsdata of batchnummers in één stap: de kosteneffectieve, gebruiksvriendelijke en flexibele banderolleermachine met ingebouwde printer voor continue invoer.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De US-2000 AD-P met ingebouwde continue invoerprinter is o.a. de perfecte oplossing voor het banderolleren en etiketteren van groenten en fruit tegelijk. Informatie zoals barcodes, QR-codes, batchnummers, de producent of dynamische informatie zoals de huidige tijd of datum worden rechtstreeks via een thermotransferprinter op de papier- of foliebanden gedrukt. De drukbeelden worden op de band geplaatst, hetzij via een vaste afstand (b.v. 200 mm), hetzij door het lezen van een printmerk met behulp van een externe sensor. Het gebruik van printmerken wordt vooral toegepast bij voorbedrukte banderol waarbij het drukbeeld nauwkeurig moet worden geplaatst. Omdat het printmerk op de voorzijde van de banderol kan worden aangebracht en ook kan worden gekleurd, volstaat een eenzijdig bedrukte banderol en is deze dus kosteneffectief.

De bediening van de printer en het wijzigen van het afdrukbeeld zijn uiterst eenvoudig. Bestaande printbeelden worden via het intuïtieve bedieningspaneel uit het interne geheugen geselecteerd, nieuwe printbeelden worden via een USB-stick geüpload en teksten worden via het geïntegreerde of een extern toetsenbord aangepast. Indien nodig kan de printer ook worden geïntegreerd in het interne netwerk van het bedrijf en worden aangesloten op verschillende systemen of databases. De US-2000 AD-P verwerkt banderollen met een breedte van 20, 30, 50 of 60 mm, afhankelijk van de uitvoering.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top