De Ishida CCW-R2-106B met zes koppen en trechters van 1,5 liter bij Salaison Bio Valeur (SBV) in Ille-et-Vilaine wordt gebruikt om trays te vullen met 150 g gerookte en niet-gerookte spekjes, met een nauwkeurigheid tot op 3 g van het doelgewicht . Even belangrijk is dat de efficiëntie van de nieuwe verpakkingsoperatie betekent dat het proces nu slechts twee operators nodig heeft, in plaats van de drie die voorheen nodig waren.
De eerste operator levert de spekjes aan de bovenkant van de weger, waar de tweede operator ze verdeelt over een rij bandfeeders, die het product op hun beurt automatisch overbrengen naar een rij weeghoppers. Vervolgens selecteert de weger in slechts een fractie van een seconde de combinatie van hoppers waarvan het gezamenlijke gewicht het streefgewicht van 150 gram het dichtst benadert. Vervolgens worden de spekjes via een distributiesysteem overgebracht naar de trays, die vervolgens op een transportband worden geplaatst voor sealen en metaaldetectie.