Speciale diepvriesetiketten voor ingevroren producten
De Koningh Coding & Labeling

Speciale diepvriesetiketten voor ingevroren producten

Met onze systemen print u eenvoudig de beste coderingen op diepvriesetiketten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Zowel in de voedingsindustrie als in de farmacie worden producten regelmatig ingevroren, waardoor ze langer mee gaan. Altijd is de traceerbaarheid alsook de houdbaarheid essentieel. Hiervoor zijn speciale diepvriesetiketten ontworpen die bestand zijn tegen extreem koude temperaturen en vriesvorming.

Twee soorten diepvriesetiketten
Diepvriesetiketten zijn aan de onderkant voorzien van een speciale belijming. Eigenlijk zijn er twee soorten belijmingen van toepassing bij diepvriesetiketten. De eerste variant is voorzien van een belijming die bestand is tot maximaal -25 C°. Deze labels worden vaak ingezet in de voedingsindustrie. Het andere diepvrieslabel heeft een belijming die feilloos werkt bij temperaturen tot wel -80 C°. Deze versie is ideaal voor de farmaceutische industrie en wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het bekende coronavaccin Pfizer.

Alternatief voor diepvriesetiketten
Om diepvriesproducten te etiketteren is het niet altijd noodzakelijk om speciale diepvriesetiketten te gebruiken. Natuurlijk zijn diepvrieslabels specifiek ontworpen voor deze toepassing en geschikt voor iedere situatie. Er is echter een alternatief als het product niet-bevroren geëtiketteerd wordt. In dat geval kan een regulier etiket al de juiste en voordeligere oplossing zijn. Voordat de producten de vriezer ingaan blijven deze standaard etiketten al goed plakken en het vriesproces heeft geen invloed op de werking van het label.

Het printen en aanbrengen diepvrieslabels
Met onze desktop printers en kleurenprinters kunt u eenvoudig de beste coderingen op diepvriesetiketten printen. Het aanbrengen van deze bedrukte etiketten op uw producten kan automatisch in lijn met onze etiketteersystemen of handmatig door uw operators. Of kies voor onze Print & Apply systemen om diepvrieslabels te bedrukken en rechtstreeks aan te brengen op uw producten en verpakkingen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top