Slim doosopzetten in krappe verpakkingsomgevingen
Lantech.com

Slim doosopzetten in krappe verpakkingsomgevingen

Lantech introduceert haar nieuwe Inline doosopzetter, ontworpen voor verpakkingsomgevingen met beperkte vloerruimte. De compacte machine neemt zo weinig mogelijk waardevolle ruimte in door het 90 graden heroriënteren van het plano magazijn, waardoor deze

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lantech introduceert haar nieuwe Inline doosopzetter, ontworpen voor verpakkingsomgevingen met beperkte vloerruimte. De compacte machine neemt zo weinig mogelijk waardevolle ruimte in door het 90 graden heroriënteren van het plano magazijn, waardoor deze “inline” staat met het doosopzet- en bodemsluitgedeelte.

Het nieuwe ontwerp beslaat slechts 60 procent van de breedte van conventionele doosopzetters en behoudt de mogelijkheid om storingsvrij dozen op te zetten met 90 graden hoeken richten. Kenmerken waar Lantech machines bekend om staan.
De machine is snel en gemakkelijk te verstellen en aan te passen op andere doosmaten. Een operator kan een omschakeling voltooien in slechts drie minuten.

De Inline doosopzetter is verkrijgbaar met tape of hotmelt lijm sluiting. Een breed scala aan karton kan opgezet worden, met een capaciteit welke kan oplopen tot 25 dozen per minuut.

Maximale doosmaat is 620mm x 450mm x 650mm
Minimale doosmaat is 200mm x 150mm x 150mm

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top