Schiphorst ontwikkelt dubbelzijdige bak als ladingdrager

Beschrijving

Sterk in maatwerk

Ondanks het brede assortiment kunststof ladingdragers dat Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. te bieden heeft, kan het zich voordoen dat de juiste oplossing voor uw specifieke toepassing niet voor handen is. Ook hiervoor biedt Schiphorst een uitkomst. Naast het ontwikkelen van compleet nieuwe ladingdragers kan er ook een oplossing geboden worden door eenvoudige aanpassingen aan te brengen aan standaard producten.

Twee oplossingen in letterlijk één handomdraai

Schiphorst presenteert op de Empack uiteenlopende voorbeelden van producten op maat. Eén van de tentoongestelde innovaties betreft de multifunctionele werkstukdrager die wordt toegepast bij de productie en handeling van transformators. Het is een dubbelzijdig functionerende stapelbak, die aan beide zijden is voorzien van geïntegreerde werkstukdragers. Op deze manier hoeft er maar één keer geïnvesteerd te worden in een ladingdrager die inzetbaar is bij de productie en handeling van twee verschillende werkstukken.

Voor optimale bescherming van de transformators zijn de fixatieranden dusdanig ontworpen dat deze nauwkeurig aansluiten op de transformators. De bak is uitgevoerd in ESD geleidend materiaal en voorzien van afwateringsgaten ten behoeve van de sprinklerinstallatie. De werkstukdrager is geschikt voor geautomatiseerde systemen en tevens goed met de hand te handelen dankzij vier ergonomische hangrepen.

Oplossing voor u

Bent u ook op zoek naar een kunststof ladingdrager die optimale bescherming biedt aan uw producten? Bezoek dan vrijblijvend onze stand of bel op werkdagen met één van onze productspecialisten op +31 (0)570 622 944.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top