Schiphorst introduceert nieuwe magazijnbakkenserie

Beschrijving

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. uit Deventer introduceert de nieuwe kunststof magazijn- & stellingbakkenserie genaamd ‘Storeline’. Deze serie beschikt over bijzondere eigenschappen die het handelen en opslaan van kleine producten en onderdelen vereenvoudigt.

Uniek aan de Storeline-serie zijn de twee wielen, waarmee de bakken soepel in- en uitgetrokken kunnen worden. Dankzij de uittrekbeveiliging wordt voorkomen dat de bak uit de stelling schiet. De bijpassende, doorzichtige deksel opent zichzelf bij het uittrekken. De deksel beschermt de inhoud tegen stof en ander vuil, terwijl er toch in één oogopslag kan worden waargenomen wat er zich in de bak bevindt. De bakken zijn met verdeelschotten op te delen in kleinere vakken. Er kan gekozen worden voor zowel schuin als recht gepositioneerde verdeelschotten. Dankzij de unieke vormgeving sluiten de verdeelschotten zeer nauw aan op de bodem en kunnen kleine onderdelen met een soepele, ergonomische beweging uit de bak worden gehaald.

Alle Storeline modellen zijn voorzien van een profiel voor bevestiging aan een ophangbeugel en hebben een ruime handgreep. De bakken bieden ruimte aan een etiket voor het identificeren van de inhoud van de bak. Ze zijn geproduceerd van slagvast, nieuw PP materiaal en kennen een lange levensduur. Behalve in de stelling zijn de losse bakken met deksel ook prima te gebruiken als intern transportmiddel en kunnen ze worden toegepast op transportbanen en doorrolstellingen. Bovendien is het strakke, gladde design eenvoudig te reinigen en zijn de bakken daardoor uitermate geschikt voor hygiënische omgevingen.

Kortom, Schiphorst introduceert met de Storeline magazijn- en stellingbakken een unieke oplossing voor het opslaan en transporteren van alle kleine onderdelen en producten. Bij vragen over dit product staan onze productspecialisten u graag te woord.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top