PickMaster® Twin

Beschrijving

Verpakkingssoftware van de derde generatie voor de digitale fabriek van de toekomst
PickMaster Twin is voorzien van digitale twin-technologie, die de productiviteit verhoogt door de inbedrijfstellingstijden drastisch te verkorten van dagen naar uren en omsteltijden van uren naar minuten, terwijl de algehele lijnefficiëntie wordt gemaximaliseerd.
Digital twin mogelijk gemaakt door PickMaster PowerPac
Bij gebruik van digital twin-technologie kan het gesimuleerde station rechtstreeks worden verbonden met de lopende productie, waardoor het orderverzamelproces in de virtuele wereld in realtime gelijktijdig kan worden geoptimaliseerd terwijl het echte proces overeenkomstig handelt.

PickMaster Operator biedt state-of-the-art gebruikersinterface
ABB verdicht en verbetert ook de geavanceerde applicatie-ervaring met de introductie van de nieuwe PickMaster Operator met intuïtieve interfaces die zijn gebouwd op ABB’s Ability Zenon-gegevensbeheersoftware, die kleurrijke dashboards biedt voor eenvoudige gegevensvisualisatie en productiecontrole. De moderne gebruikersinterface geeft operators en plantmanagers volledig inzicht en controle over het productieresultaat. Deze gebruiksvriendelijke gebruikersinterfaces omvatten een startscherm met aanraakscherm, een productiescherm en een digitaal productiedashboard.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top