PharmaLine van Etipack biedt oplossingen voor de farmaceutische industrie

Beschrijving

PharmaLine van Etipack biedt op twee vlakken oplossingen aan; aanbrengen van tamper-evident etiketten en systemen voor Track&Trace. ‘Off-the-shelf’ oplossingen om seal labels aan te brengen, implementatie van Track&Trace door het aanbrengen van een unieke code en variabele product gegevens, aanbrengen van een toplabel o.a. bollino of vignette of een combinatie van deze opties.

PharmaSeal voorziet doosjes aan één of twee zijden van tamper evident etiketten en controleert of deze zijn aangebracht. Eventuele foute producten worden uitgestoten en opgevangen in een afgesloten container. PharmaSeal is een Fail-safe systeem en kan worden geleverd met een volledig kwalificatie pakket. Het systeem kan worden uitgerust met een toplabeller voor het aanbrengen van o.a. bollino of vignette.

PharmaTrace kan een unieke code zoals bijvoorbeeld een 2D datamatrix code op de zijkant en/of de bovenkant van farmaceutische doosjes printen. In combinatie met een controlesysteem kan dit systeem een onderdeel zijn van het Track&Trace en aggregatie proces. Etipack heeft intussen ervaring met de implementatie van o.a. SeaVision, Antares Vision, PCE, Systech enz. Net zoals bij de PharmaSeal kan dit systeem uitgebreid worden met een labeller voor het etiketteren van o.a. bollino of vignette aan de bovenzijde.

Pharma4 biedt de mogelijkheid om maar liefst 4 functies in één compacte machine te combineren. Mogelijke opties zijn;
1. Wegen
2. Top labelling (waaronder bollino/vignette) incl. label controles
3. Track&Trace implementie met barcode en OCV/OCR controles
4. Tamper evident etiketten aanbrengen inclusief controles.
Alle functies van Pharma4 hebben eigen controles, zodat altijd duidelijk is op welke functie het product is afgekeurd. Het systeem kan volledig worden bediend vanuit één touchscreen. Pharma4 is ontwikkeld volgens de GAMP richtlijnen en is volledig vanaf de operator zijde te bedienen.

Media

Gallery

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top