Optimalisatie kunststof hygiëne pallet

Beschrijving

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. in Deventer, producent en leverancier van kunststof bakken, pallets en palletboxen, heeft de kunststof hygiëne pallet verder geoptimaliseerd. Deze pallet van het eerste uur staat bekend als standaard in diverse industrieën. In de hygiëne pallet worden belangrijke hygiënische- en mechanische eigenschappen verenigd tot een volwaardige ladingdrager voor de logistieke handeling van levensmiddelen, vlees en farmaceutische artikelen. De hygiëne pallet is geoptimaliseerd naar wensen vanuit de markt en verbeterd voor gebruik in geautomatiseerde opslagsystemen.

De hygiëne pallet is geheel geproduceerd uit nieuw, levensmiddelgeschikt hoogwaardig HDPE. Het gladde oppervlak van de gesloten pallet voorkomt dat vuil zich ophoopt. Er zijn geen groeven, kieren of andere holtes waar bacteriën of schimmels zich zouden kunnen vestigen. De unieke vormgeving van de pallet zorgt dat deze eenvoudig en snel te reinigen en drogen is. De stevige robuuste pallet biedt een hoog draagvermogen, van 1.250 kg in stelling tot 5.000 kg statisch en kent een lange levensduur.

De vernieuwde hygiëne pallet onderscheidt zich door de afgeronde hoeken aan zowel de buitenkant van de pallet als aan de sleeplatten en klossen. Hiermee wordt beschadiging aan de pallet bij het gebruik van heftruck of pompwagen voorkomen en bovendien maakt het de pallet uitermate geschikt voor geautomatiseerde transportsystemen. Kortom; de hygiëne pallet van Schiphorst is een must–have voor het logistieke proces in schone, hygiënische omgevingen.

Bij vragen over onze hygiëne pallets staan de productspecialisten van Schiphorst u graag te woord.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top