Nieuwe palletrobots bij herman de haan group

Beschrijving

Nieuwe palletrobots bij herman de haan group

Herman de Haan Group breidt uit met nieuwe palletrobots. De robots staan in de fabriek in Hasselt en Zaandam. Herman de Haan Group is vooruitstrevend en weet steeds meer werkprocessen te automatiseren. De nieuwe palletrobots dragen daar aan bij.

Volledig handmatig pallets in elkaar zetten, is al even verleden tijd. Maar met de komst van de nieuwe palletrobots is bijna geen handwerk meer nodig. Handmatige bediening van de spijkermachine wordt overgenomen en ook het zware tilwerk waar behoorlijk wat fysieke kracht voor nodig is, nemen de palletrobots volledig over. Het produceren van een pallet, in elke maatvoering, wordt zo een stuk efficiënter.

Dirk van de Berg, commercieel manager: “Het is mooi dat werk vergemakkelijkt wordt en dat machines en robots steeds meer werk overnemen. Maar, mensen zijn en blijven onmisbaar. Want ook de nieuwe palletrobots moeten bediend worden. Daarom blijven mensen ons belangrijkste kapitaal en ook daarin willen we groeien.”

De investering in nieuwe palletrobots past bij de ontwikkelingen waarmee Herman de Haan Group bezig is: het automatiseren van werkprocessen en het nog verder verduurzamen van de organisatie.

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.