Nieuwe generatie katalysator

Beschrijving

De volgende generatie voor continu olievrije, bacterievrije perslucht

BEKO TECHNOLOGIES presenteert nu de volgende generatie katalytische converters, die, dankzij een nieuw besturingssysteem, nu nóg slimmer is en nog beter op het digitale netwerk aangesloten kan worden.

Continu klasse 1 persluchtkwaliteit
De katalytische converter BEKOKAT zorgt voor continu olievrije en bacterievrije perslucht, volgens ISO8573-1, klasse 1 of beter. Deze TÜV-gecertificeerde unit van BEKO TECHNOLOGIES breekt alle aanwezige koolwaterstofketens volledig af en zet ze om in kooldioxide en water door totale oxidatie.

De gebruiker kan dan rekenen op persluchtkwaliteit met een olierestdampgehalte van een bijna niet meetbare 0,003 gr/m³. Het condensaat komende van de BEKOKAT is eveneens olievrij en kan direct op het rioolstelstel worden geloosd.

De werking van de BEKOKAT is te allen tijde betrouwbaar, onafhankelijk van ingangscondities zoals omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid of oliegehalte. De katalytische technologie is bovendien nog altijd effectief tot een deelstroom van slechts 25% van de totale capaciteit. Het katalytische materiaal heeft een levensduur van circa 20.000 uur en is daarom economischer dan conventionele actiefkool vullingen.
BEKO TECHNOLOGIES biedt BEKOKAT in 6 modellen, voor een volumestroom tot 20m3/min en kan zelfs achteraf in bestaande installaties worden geplaatst. Afhankelijk van de vereisten, kan BEKOKAT zowel centraal in de persluchtruimte, of direct bij het verbruikspunt worden ingezet.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top