NIEUW: XPA 934

Beschrijving

De XPA-serie is de nieuwste Print & Apply-generatie van NOVEXX Solutions oplossingen. De XPA 934 is het eerste system van deze serie, ontwikkelt op basis van uitgebreid marktonderzoek en vele gesprekken met de klant. Na inventarisatie van de wensen en behoeftes ten aanzien van Print & Apply machines, heeft NOVEXX Solutions een nieuw Print & Apply systeem ontwikkeld. Het ontwerp van de XPA 934 combineert een uitstekende afdrukkwaliteit met flexibele en gebruiksvriendelijke functionaliteiten.

Wat meteen opvalt is hoe compact de XPA 934 is. Het systeem weegt minder dan 30 kilo en heeft tal van bewegingsopties. Hierdoor kan de XPA 934 worden geïntegreerd op vrijwel elk denkbare positie van productielijnen, zelfs als er weinig ruimte is of weinig flexibiliteit.

Gebruiksvriendelijke display
De XPA 934 heeft een groot meerkleurig display. Dit display is draaibaar en daardoor zeer gemakkelijk af te lezen en te bedienen in elke positie. Een intuïtief bedieningsconcept met een duidelijke menu navigatie maakt het comfortabel en gemakkelijk te bedienen.

Materiaalwissel in 57 seconden
Om de XPA 934 te onderhouden en/of schoon te maken, reserveonderdelen te monteren of rollen te vervangen, is er geen gereedschap nodig. Dankzij de open printmodule is het mogelijk om folie en etiketmateriaal in minder dan een minuut te verwisselen. De dynamische en automatische aanpassing van printkopparameters en materiaalspanning maken het nog eenvoudiger. Dit leidt tot kortere stilstandstijden tijdens de dagelijkse productie wat de productiviteit ten goede komt.

Industrie 4.0
De XPA-serie is ook uitgerust om te voldoen aan de toenemende eisen van IoT-connectiviteit, wat het mogelijk maakt om te printen en etiketteren in een industrie 4.0 omgeving. Er kan bijvoorbeeld op elk moment realtime data en digitale interfaces worden opgevraagd. Bovendien beschikt de XPA over een cross mediale informatievoorziening via LAN verbinding en een optie voor bediening op afstand via een tablet.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top