Nieuw: verschillende bandbreedtes op één machine

De Multi-Width option bestaat uit een eenvoudige set met onderdelen die gemakkelijk op hun plaats te clicken of te verwijderen zijn. De delen kunnen direct met uw machine-order worden besteld, maar eventueel ook later. De optie is alleen beschikbaar in combinatie met het nieuwe Bandall Stand Alone model en in eerste instantie slechts voor de meest gangbare bandbreedtes. De optie is ook geschikt voor Bandall Print & Band, waarbij banderolleren wordt gecombineerd met rechtstreeks printen op de banderol.

Voor iedere bandbreedte is een eigen set met kanaalversmallers nodig. Een machine waarop materiaal van 100 mm wordt gedraaid, kan nu met deze versmallers aangepast worden naar bijvoorbeeld 75 mm of 48 mm. Een andere nu beschikbare combinatie is een machine voor een materiaalbreedte van 75 mm, die vervolgens aangepast kan worden naar 60 mm, 48 mm en zelfs 28 mm.

Bandall werkt constant aan nieuwe innovaties waarmee we flexibele en geavanceerde oplossingen kunnen bieden in de wereldwijd snel veranderende vraag. Daarbij ligt de focus steeds weer op verbeteringen op het gebied van gebruiksgemak, efficiency, flexibiliteit en milieu. De optie met de verstelbare boog verhoogt de functionaliteit van de machine en verlaagt de investeringskosten wanneer er sprake is van meerdere bandbreedtes.

Bandall machines hebben al een uitstekende reputatie als het gaat om de technische levensduur en de lage ‘cost of ownership’. De introductie van de verstelbare boog versterkt het duurzame karakter van de techniek des te meer. In de nabije toekomst zullen we de Multi-Width option daarom verder uitbreiden naar andere Bandall types.

Scroll naar top