Missing nl content for news with API ID 1955

Beschrijving

Together we innovate better!

Met meer dan 20 jaar ervaring is Laurijsen Weegautomaten Dongen BV een bekende en uiterst ervaren partner in de weegbranche.

In samenspraak met de klant wordt altijd naar de beste oplossing gezocht en door de eigen metaalwerkplaats zijn wij uiterst flexibel om de wegers dusdanig aan te passen zodat deze optimaal geschikt zijn voor de betreffende toepassing.

De lineaire wegers van Atoma en eigen product NewWeigh vinden enerzijds vooral hun toepassing voor breukgevoelige producten als koekjes, chocola, bevroren frambozen etc. en anderzijds bulktoepassingen met hogere doelgewichten. Daar tegenover staan de Combimat multihead wegers die gebruikt worden voor een enorme grote keur aan producten als bv nootjes, cherry tomaten, snoep, petfood etc. met gewichten tot 1 kg en snelheden tot 120/min.

Daarnaast wordt Service nog écht met een hoofdletter S geschreven. Alle onderdelen voor zowel Atoma, NewWeigh als Combimat liggen op voorraad, zodat bij een probleem de klant snel geholpen wordt door onze deskundige servicemonteurs.

U vindt ons tijdens de Empack op stand Q1006.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.