Meest compacte combisysteem voor x-ray en controlewegen van verticale producten
De Koningh Coding & Labeling

Meest compacte combisysteem voor x-ray en controlewegen van verticale producten

Wilt u staande (verticale) producten grondig inspecteren en controleren op gewicht? Kies dan voor het nieuwe combisysteem van Pen-Tec! Speciaal ontwikkeld voor verticale productinspectie en compact vormgegeven met een X-ray en checkweigher in één systeem.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Verticale productinspectie
Dit combisysteem is gemaakt voor röntgeninspectie en controlewegen van producten, zoals: flessen, stazakken, potjes en tetrapakken. Met dit systeem spoort u niet alleen metalen op in uw producten, maar ook andere materialen zoals plastic, steen, rubber en botresten, vreemde objecten en ontbrekende producten en vormen. Ook worden uw producten meteen gecontroleerd op gewicht. Wanneer de producten niet voldoen aan uw eisen, dan worden ze direct uitgeworpen. Met dit compacte systeem bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteitscontrole en -inspectie.

Stabiliteit gegarandeerd
Deze gecombineerde X-ray en controleweger is specifiek ontworpen om staande ofwel verticale producten te inspecteren en controleren. De zijriemen op dit systeem zorgen ervoor dat alle producten stabiel over de band gaan en u de afstand tussen de producten kunt bepalen.

Ruimtebesparing en optimale kwaliteitscontrole
Dit nieuwe combisysteem van Pen-Tec heeft één interface en bestaat uit één unit. De röntgeninspectie en weging vindt gelijktijdig plaats. Alles is inzichtelijk en instelbaar via één gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Uiteraard is het wel mogelijk om de technologieën apart van elkaar te activeren. Op deze manier heeft u altijd volledige controle over uw inspectieproces.

Eenvoudig te onderhouden en reinigen
Het achterpaneel van dit nieuwe systeem is voorzien van een klep. Deze is eenvoudig te openen om u complete toegang te geven tot het inspectie- en controlegebied in de machine. Dat maakt het mogelijk om alle elementen veel gemakkelijker en nauwkeuriger te reinigen en onderhouden. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat er kleine productresten achterblijven. Alles is snel en secuur volledig schoongemaakt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top