Maakt alles eenvoudig: nieuw aandrijfsysteem voor AGV’s
WITTENSTEIN BV

Maakt alles eenvoudig: nieuw aandrijfsysteem voor AGV’s

Het cyber® iTAS® system 2 is de volgende generatie van ons compacte servo-aandrijfsysteem voor automatisch geleide voertuigen (AGV's), autonome mobiele robots (AMR) en andere mobiele platforms met voertuigmassa's tussen 1 en 3 ton.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het cyber® iTAS® system 2 is de volgende generatie van ons compacte servo-aandrijfsysteem voor automatisch geleide voertuigen (AGV’s), autonome mobiele robots (AMR) en andere mobiele platforms met voertuigmassa’s tussen 1 en 3 ton. Het maakt het voor u als voertuigfabrikant nu nog eenvoudiger om functies op het gebied van veiligheid, prestaties, connectiviteit, flat building en service te realiseren.
Het systeem, bestaande uit servocontroller en actuator, combineert een slanke en integratievriendelijke veiligheidsarchitectuur met maximale vermogensdichtheid. Het resultaat is dat uw voertuigen een aanzienlijke prestatiewinst boeken en de productiviteit voor uw klanten verhogen. Tegelijkertijd overtuigt het ontwerp van het differentieelaandrijfsysteem door zijn industriële eenvoud, waardoor de inbedrijfstelling en het onderhoud op lange termijn tot een minimum worden beperkt. De perfecte oplossing voor ultracompacte voertuigontwerpen, korte remwegen, aansluiting op verschillende besturingsomgevingen en maximale flexibiliteit.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top