Lan stapt in Fieldlab SAMEN – Samen grenzen verleggen in Smart Industry

Beschrijving

Smart Industry in de maak- en procesindustrie: er is al veel over gezegd en geschreven. Maar hoe ga je nu echt aan de slag? De overgrote meerderheid van bedrijven heeft nog steeds moeite de impact van deze economische vernieuwing te begrijpen, laat staan dat de daadwerkelijke vernieuwing met succes is geïmplementeerd. Dat is precies het doel van Fieldlab SAMEN: het Smart Maintenance-innovatiesysteem versterken op basis van de overtuiging, dat we 100% voorspelbaar onderhoud in de maak- en procesindustrie alleen bereiken met nieuwe businessmodellen.

Bedrijven die deel uitmaken van het consortium: World Class Maintenance, Sitech Services BV, Tata Steel, Stork, SPIE, ABB, Lan Handling Technologies, OCE, WEMO Nederland BV, Fokker Services, Cargill, Jheronimus Academy of Data Science (JADS), KPN, PDM en Perfact. Met ondersteuning van Aeronamic Services, IBM Nederland B.V., Thales Nederland en Vanderlande.

De deelnemende bedrijven werken in verschillende groepen aan subprojecten om kennisproducten te ontwikkelen aan de hand van een praktijkcasus, deze kennis te valideren en ervoor te zorgen dat de kennis wordt beschermd en in de toekomst beschikbaar komt voor andere MKB-bedrijven.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top