Lan behaalt drievoudige ISO-certificering – Profiteer van onze focus op kwaliteit, veiligheid en milieubeheer

Beschrijving

Lan Handling Technologies is trots op het behalen van de ISO 9001: 2015 (kwaliteit), ISO 45001: 2018 (gezondheid en veiligheid) en ISO 14001: 2015 (milieubeheer) certificering. Deze drie certificeringen zijn van toepassing op zowel de Tilburg als Halfweg-locatie en zijn door onafhankelijke auditfirma DNV-GL aan Lan afgegeven. Het toont onze betrokkenheid voor continue verbetering op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Alexander Branderhorst, SHEQ Manager bij Lan Handling Technologies: “Dit is een bijzondere mijlpaal voor ons bedrijf. Voldoen aan één van de internationale normen is goed, maar aan alle drie voldoen is vrij uniek in onze branche. Zeker als je bedenkt dat we een relatief kleine organisatie zijn in een internationaal werkveld. We hebben het succes te danken aan de inzet van onze medewerkers, die deze certificering als de kern van onze dienstverlening zien.”

– ISO 9001: 2015 – zorgt voor focus op risico denken en voldoen aan de verwachtingen van klanten.
– ISO 45001: 2018 – laat zien dat Lan de best mogelijke werkomstandigheden en gezondheid en veiligheid op de werkplek heeft ingevoerd.
– ISO 14001: 2015 – laat zien dat we een toekomstgerichte organisatie zijn, toegewijd aan het verbeteren van het milieu.

Onze klanten zijn steeds vaker op zoek naar hoogwaardige en milieuvriendelijke processen, producten en diensten. Deze certificeringen leveren hiervoor objectief bewijs. Lan Handling Technologies wil op een verantwoorde en proactieve manier omgaan met uitstekende naleving van wet- en regelgeving en bescherming van het milieu.

U kunt profiteren van onze…
1. Sterke klantgerichtheid om tevredenheid te garanderen.
2. Systematisch raamwerk waarmee we op korte en lange termijn de milieueffecten van onze producten en processen beheren.
3. Gezonde en veilige werkplek waardoor we een verhoogde productiviteit en een verminderd risico op productievertraging kunnen realiseren.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top