Labels afrollen, aandrukken of afblazen op uw verpakkingen
De Koningh Coding & Labeling

Labels afrollen, aandrukken of afblazen op uw verpakkingen

P&A systemen printen info op labels en brengen ze direct aan op uw verpakking. De drager, ofwel verpakking van uw product of ondergrond van het aan te brengen label, bepaalt hoe een label het beste kan worden aangebracht: afrollen, aandrukken of afblazen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Labels afrollen of aandrukken op uw verpakkingen
Wanneer de drager vlak is, dan kunt u het beste kiezen voor ‘afrollen’ of ‘aandrukken’. Bij een normale vlakke verpakking is afrollen van het etiket op de drager de meest eenvoudige en juiste manier van aanbrengen. ‘Aandrukken’ is de beste optie wanneer de drager ook nog andere obstakels kent, zoals bijvoorbeeld opstaande randen.

Etiketten afblazen bij niet-vlakke ondergrond
Wanneer de ondergrond of verpakking niet vlak is, bij bijvoorbeeld vlees- of groenteverpakkingen, dan wordt steeds vaker gebruik gemaakt van afgeblazen labels. De afgerolde etiketten worden eerst vastgezogen en vervolgens met flinke druk afgeblazen op de drager. Dat gebeurt met de hoogste snelheid en nauwkeurigheid. Of u nu werkt met blanco of deels voorgedrukte labels, uw productie kan altijd doorgaan zonder enige vertraging.

Slimme automatisering
De OEE (Overall Equipment Effectiveness) van productielijnen wordt steeds belangrijker. Naast machinebetrouwbaarheid vraagt een efficiënt productieproces ook om slimme inzetbaarheid van automatisering. Deze combinatie realiseren wij graag voor u met Smart Software Solutions. Van standaard labelsoftware tot maatwerkaansturing van al uw codeer- en etiketteerapparatuur over meerdere productielijnen met databasekoppelingen en validatieprocessen.

Altijd een passende oplossing
Laat u altijd goed adviseren voor een passende etiketteermachine of print & apply systeem, die naadloos meeloopt met uw doorloopsnelheid. Kies voor een systeem dat het meest onderhoudsvrij is en u de grootste besparingen oplevert. Met een erkend dealerschap in Nederland van een groot aantal vooraanstaande merken hebben wij altijd de juiste oplossing voor u.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top