Korozo en Vitrapack gaan samen in zee

Beschrijving

Beste klant,

Naar aanleiding van onze eerdere boodschap in augustus 2019, zijn we verheugd aan te kondigen dat Korozo de acquisitie van een meerderheidsbelang in beide ondernemingen Vitra NV en Creavit NV (Rask) heeft voltooid.

Sinds de oprichting in 1973 is Korozo één van de toonaangevende industriële bedrijven in Turkije geworden die flexibele verpakkingen en folie producten produceren en verkopen aan meer dan 90 landen wereldwijd.
Vitrapack zal sterker worden met deze acquisitie door deel uit te maken van een grotere groep en toegang te hebben tot een aanzienlijk grotere capaciteit en financiële middelen. Samen met Korozo zal Vitrapack beter uitgerust zijn om de hoogste drukkwaliteit te leveren en de flexibele service te bieden die u gewend bent.

Het integratieproces is al begonnen.
Onder leiding van Jan Laeremans wordt Vitrapack een nieuwe businessunit in Korozo die nauw zal samenwerken met andere Korozo BU’s en functies. We zijn ervan overtuigd dat de overname gunstig zal zijn voor Vitrapack, Korozo maar nog belangrijker ook voor u, onze gewaardeerde klant, die wij beschouwen als onderdeel van de Korozo-familie.

Dagelijks verandert er niets voor u in de omgang met Vitra en Creavit (RASK).
Bij vragen over deze acquisitie kan u contact nemen met Jan Laeremans.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top