De installatie van drie Ishida Fresh Food Weighers (FFW) heeft bijgedragen aan het maximaliseren van de productiecapaciteit in deze nieuwe faciliteit. Deze zijn speciaal ontworpen om een oplossing te bieden voor het efficiënt en nauwkeurig wegen van delicate en moeilijk te hanteren verse, kleverige en blauwe plekken. gevoelige producten. Omdat de vraag bleef groeien, overtuigden de uitstekende prestaties van het eerste 12-kops model dat werd geïnstalleerd Voie Verte ervan om te investeren in nog eens twee 6-kops wegers.
Centraal in het ontwerp van de FFW staat het distributiesysteem bovenaan de weger, waarmee één of twee operators het product gelijkmatig via transportbanden naar de weeghoppers kunnen verdelen. Hierdoor kunnen de operators ook een laatste controle uitvoeren op de productkwaliteit voordat het in porties wordt gewogen. De ergonomische indeling van de FFW maakt het eenvoudig om producten op de invoertafel te verspreiden en de bandaanvoersystemen zorgen voor een nauwkeurige en consistente producttoevoer naar de hoppers. Schraaphopperpoorten, geribbelde oppervlakken en schrapers op de verzamelbandtransporteurs minimaliseren het kleven van het product. Deze functies helpen de snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie van het weegproces te maximaliseren.
Voor Voie Verte bieden de wegers een aantal specifieke voordelen. Ze hebben met name een grotere efficiëntie bereikt, waardoor elke portie fruit precies en accuraat kan worden gewogen met minimale weggave, terwijl de kwaliteit van het gesneden fruit behouden blijft. Als gevolg hiervan heeft het bedrijf minder operators moeten inzetten voor het verpakkingsproces van deze producten.