Introductie edding printers bij TradePack BV

We zijn trots om de compacte printers van edding op de Nederlandse markt te introduceren tijdens de Empack-beurs in Den Bosch op 8 en 9 september 2021.
Al meer dan 60 jaar is edding de meest vertrouwde naam van Duitsland op het gebied van inkt . De compacte printers van edding zijn de volgende generatie thermische inkjet (TIJ) industriële markeer- en codeeroplossingen. Betrouwbaar, veelzijdig, intuïtief en met krachtige connectiviteit; ze zijn ontworpen om industriële klanten in staat te stellen de uptime van hun productie te maximaliseren en klaar te zijn voor Industrie 4.0.
Inktkennis is de sleutel tot hoe edding TIJ-technologie naar een hoger niveau tilt. Binnen het uitgebreide portfolio bevinden zich inkten waarmee klanten kunnen printen op de meest uiteenlopende substraten, waaronder plastic, glas en metaal. Het grote inktassortiment omvat speciale inkten zoals UV-zichtbare en sneldrogende inkten.
Het printsysteem kan binnen enkele minuten ingesteld worden en beginnen met afdrukken en de afdrukinformatie eenvoudig bijwerken via het geïntegreerde touchscreen, een webbrowser of uw smartphone.
De compacte printers van edding zijn gebruiksvriendelijke industriële printers, waarvoor geen service vereist is. De edding printers worden gemaakt in Duitsland en gebruiken alleen hoogwaardige componenten. Ze zijn slim, betrouwbaar en klaar voor Industrie 4.0. Zij zorgen voor de bedrukking van uw producten, zodat u kunt zorgen voor de reguliere werkzaamheden.
Neem gerust producten of verpakkingsmateriaal mee naar onze stand zodat we direct een proefbedrukking kunnen maken.

Scroll naar top