Intercol hotmelts goedgekeurd voor Invisipac™ en Freedom™ tankloze systemen

Intercol hotmelts goedgekeurd voor Invisipac™ en Freedom™ tankloze systemen

Intercol hotmelts goedgekeurd voor Invisipac™ en Freedom™ tankloze systemen Bent u op zoek naar een unieke hotmelt voor uw nieuwe tankloze systeem, dan kunnen wij u helpen….. Na uitgebreide tests met en op zowel het Freedom™ als Invisipac™ systeem

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Intercol hotmelts goedgekeurd voor Invisipac™ en Freedom™ tankloze systemen
Na uitgebreide tests met en op zowel het Freedom™ als Invisipac™ systeem kunnen wij bevestigen dat onze reeks Futura verpakkings hotmelts bij uitstek geschikt zijn voor de verwerking op tankloze, ‘on-demand’ en automatische vulsystemen.

U zult als eindgebruiker profiteren van voordelen die zowel deze laatste ontwikkeling in apparatuur te bieden heeft als de superieure kwaliteit van onze nieuwste generatie Futura hotmelts.

Het is gebleken dat onze hotmelt formuleringen uitzonderlijk goed presteren in de ‘on-demand’ systemen en onze Futura verpakkingslijmen zijn bij uitstek de eerste keus in combinatie met tankloze applicatie apparatuur voor de verpakkingsindustrie.

Aangezien er voor de samenstelling van de lijmen uitsluitend gebruik gemaakt wordt van de beste kwaliteit grondstoffen en modernste productie methodiek, leveren de Futura hotmelts topprestaties in uw verlijmingsproces en kunnen wij met trots stellen dat wij waarschijnlijk de beste en efficiëntste lijmoplossing die er bestaat kunnen bieden.

De reeks Futura lijmen biedt een unieke combinatie van hoge warmte- en diepvriesbestendigheid, snelle afbindtijd en een superieure hechting aan een breed scala materialen zoals; gemetalliseerd karton en polyester materiaal, PE gecoat en (UV)gelakt en recyclede kartonsoorten.

Daar bovenop bieden de witte Futura lijmen u als gebruiker extreme stabiliteit tijdens hun transparante verwerking waarbij nauwelijks geur, geen rook en geen verkoling optreden.

Onze bewezen Futura lijmen zijn volledig compatible met de nieuwste generatie ‘on-demand’ en automatische vulsystemen en kunnen vanwege hun kwaliteit wereldwijd worden ingezet voor het verpakken van de meest delicate voedingsmiddelen en farmaceutische producten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top