INDUSTRY 4.0 DEEL 2: Centrale Aansturing

Beschrijving

Laten wij er niet om heen draaien: mensen zijn een risicofactor… Hoe minder ze dus hoeven te doen, des te beter.

Gelukkig is er tegenwoordig Centrale Aansturing: alle printers zijn met één handeling op een centrale terminal direct ingesteld op de volgende printjob. Dus niet meer naar elke printer op en neer lopen, maar nog belangrijker: niet meer tussen printjobs in handmatig door eindeloze menu’s, functies en labelbestanden hoeven spitten.

Het is werkelijk één klik en gaan. Het meest herkenbare voorbeeld hiervan is wanneer een operator een complete lijn kan instellen door slechts een barcode te scannen op een productiesheet. In één handeling zijn alle printers, van product tot pallet, gereed voor de volgende productierun.

Verkeerde labelselecties of typefouten behoren dus tot het verleden. Het is éénmalig alle parameters en data correct instellen, en dan zullen de prints dat elke keer opnieuw ook weer zijn. En naast foutpreventie wordt er ook nog veel tijd bespaard bij het (her)configureren van de lijn. De input van de operator beperken tot slechts het bijvullen van de inkt, lint of labels is waar we naar toe moeten willen. En dat is precies wat Centrale Aansturing u te bieden heeft.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top