Imbal Stock

Beschrijving

Exclusieve vertegenwoordiging Italdibipack
verpakkingsmachines!

Dekapack International BV is er trots op dat zij per 1 januari 2014 de exclusieve vertegenwoordiging binnen Nederland hebben verkregen van de machines die geproduceerd worden door de Italdibipack Group.

Tijdens de Empack op stand E304 wordt een uitgebreide productpresentatie gegeven van dit nieuwe programma waaronder een revolutionaire high tech koepelsealer, vertikale flowpacker en een robot palletwikkelaar met telescopische mast.

De Swing high tech koepelsealer is de prijswinnaar van de meest innovatieve machine tijdens de Salon d ’Emballage Parijs. Deze koepelsealer is ontwikkeld in samenwerking met Bayer AG en vervaardigd van technopolymer (kunststof) waardoor deze perfect gebruikt kan worden voor het verpakken binnen de voeding en pharma –industrie.

De Leonardo robot palletwikkelaar met telescopische mast is uniek doordat hij zeer weinig ruimte nodig heeft. Door het loopwiel tegen de pallet te plaatsen draait de robot automatisch rond de pallet en tast automatisch de hoogte af.

De Unique vertikale flowpacker is geschikt voor lagere productie aantallen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Er zijn diverse uitvoeringen voor o.a. de AGF en bakkerijen. Ook kan de machine in RVS worden geleverd.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top