Hoogwaardige kunststof ladingdragers voor hoogwaardig rosé kalfsvlees

Beschrijving

Chris Hogeslag Foodgroup B.V. staat bekend om zijn rosé kalfsvlees van hoge kwaliteit. De uitbeenderij is uiterst efficiënt ingericht, conform bijzonder hoge hygiënestandaarden. Binnen het proces van verwerking, intern transport en opslag maakt de uitbeenderij gebruik van hoogwaardige kunststof ladingdragers van Schiphorst.

Om de hoge kwaliteit van het kalfsvlees continu te kunnen waarborgen monitort Chris Hogeslag Foodgroup B.V. de kalveren van jongs af aan. Daarnaast neemt de vleesverwerker zelf de regierol op zich aangaande bewaking van de schakels in de keten. Partners worden voortdurend op kwaliteit en procesvoering gecontroleerd en de productieketen wordt helder en transparant gehouden.

Het versnijden in de uitbeenderij zelf gebeurt onder de strenge eisen van het IFS (International Featured Standards). Om deze hoge hygiëne standaard optimaal te handhaven werkt Chris Hogeslag Foodgroup B.V. uitsluitend met voedselveilige – en hygiënische materialen. Zo wordt er voor de opslag en handeling van de bewerkte producten veel met kunststof ladingdragers gewerkt. Kunststof ladingdragers zijn bijzonder hygiënisch omdat het materiaal glad is en dus makkelijk te reinigen.

De kunststof ladingdragers betrekt Chris Hogeslag Foodgroup B.V. bij Schiphorst. Schiphorst biedt een breed en diep assortiment kunststof ladingdragers van Europese topkwaliteit. Zo gebruikt Chris Hogeslag onder meer nestbare vleeskratten en verschillende kleuren E2-kratten uit de eigen productie van Schiphorst. Deze ladingdragers zijn bijzonder stevig, slagvast en duurzaam.

Daarnaast maakt Chris Hogeslag Foodgroup B.V. bij de dagelijkse werkzaamheden ook gebruik van kunststof palletboxen, extra groot volume palletboxen, exportpallets, medium pallets en afvalcontainers. Door gebruik te maken van de one-stop-shop functie van Schiphorst aangaande kunststof ladingdragers profiteert Chris Hogeslag Foodgroup B.V. van het gemak van één aanspreekpunt en de daaraan verwante persoonlijke dienstverlening.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top