Glitter is en blijft razend populair!

Beschrijving

Glitter is en blijft razend populair!

Om het glitter parelmoer effect te bereiken maken we gebruik van Sparkling Mineral Powder (SMP). Dit duurzame parelmoerachtig poeder wordt middels een hele dunne “lijmlaag” gehecht aan papier of karton. SMP is te drukken in allerlei kleuren en in verschillende dekkingsgradaties.

Hoeveel glitter parelmoer effectkleuren zijn er?
Glitter parelmoer effecten kunnen in CMYK en in PMS gedrukt worden. Veel klanten denken bij glitter en parelmoer in eerste instantie aan de klassieke kleurtinten zoals goud, zilver, brons en koper, maar felle (minder natuurlijke) kleurtinten zijn ook mogelijk. Het leuke van Sparkling Mineral Powder is, dat het niet alleen een breed kleurscala heeft, maar dat er ook gespeeld kan worden met verschillende dekkingsgradaties. Hierdoor kunnen er hele bijzondere effecten naar voren komen. Bijvoorbeeld bij een semi-transparante dekking komt de kleur van het papier of karton om de hoek kijken.

Is het glitter parelmoer effect duurzaam?

Ja, Sparkling Mineral Powder (SMP) waarmee we dit glitter parelmoer effect mee bereiken, is duurzaam, vrij van zware metalen en recycleerbaar! Dit op mineralen gebaseerde poeder creëert alle gewenste parelmoerkleurige glitter effecten, maar zijn feitelijk metaalvrij. Het is geschikt voor toepassing voor etiketten en verpakkingen in de levensmiddelenindustrie.

Is het glitter en parelmoer drukwerk effect geschikt voor etiketten en verpakkingen?
Speciale drukwerk effecten zoals glitter en parelmoer zijn geschikt voor bijna alle etiketten en verpakkingen. Of het nu all-over of in details wordt gebruikt in het design, het zal een meerwaarde creëren voor het etiket of verpakking.

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.