Etipack: uw professionele partner voor OEM projecten

Beschrijving

Of het nu gaat om de integratie van een etiketteermachine in bijvoorbeeld een flowpack of het bijplaatsen van een frictie feeder of pick & place oplossingen aan een verpakkingslijn; Etipack BV heeft de kennis en ervaring om het project tot een succesvol einde te brengen.
Integratie van etiketteermachines

Etipack werkt nauw samen met diverse producenten van verpakkingsmachines en garandeert daarmee een perfecte integratie van haar etiketteermachines in bijvoorbeeld flowpacks. Zo kunnen etiketten op zeer hoge snelheid rechtstreeks op de verpakkingsfolie aangebracht worden, maar ook later in het verpakkingstraject op de boven- en/of onderkant van een verpakking. De mogelijkheden zijn eindeloos en in onderling overleg met machinebouwers zorgt Etipack ervoor dat de integratie altijd naadloos verloopt.
Feeders of pick & place oplossingen
Naast etiketteeroplossingen biedt Etipack ook feeders en pick & place machines aan die uitermate geschikt zijn voor integratie in tal van verpakkingslijnen. Of het nu gaat om het invoegen van bijvoorbeeld bijsluiters of het op de transportband plaatsen van trays, Etipack heeft altijd een oplossing en adviseert u graag over de mogelijkheden. Door de diverse in- en output mogelijkheden is integratie van Etipack feeders of pick & place oplossingen in bestaande lijnen zeer eenvoudig.
Al ruim 40 jaar heeft Etipack ervaring met OEM projecten. Door het nauwe contact met diverse machinebouwers is in de loop der jaren een gedegen kennis van productielijnen en verpakkingsmachines opgedaan. Ieder project is maatwerk, met als doel om de integratie zo precies en efficiënt mogelijk te realiseren.
Waarom kiezen voor Etipack als leverancier in OEM projecten?
• Tientallen jaren ervaring in tal van OEM applicaties
• Gespecialiseerde technische kennis
• Kennis van productielijnen en verpakkingsmachines
• Robuuste oplossingen
• Bewezen kwaliteit, uitgebreide garantie
• Concurrerende prijzen door gebruik van een speciale OEM prijslijst

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top