Eshuis introduces liner recycling
Eshuis

Eshuis introduceert liner recycling

Een duurzame toekomst maken we samen. Speciaal voor bedrijven die groen willen verpakken bestaat ons liner recycling programma. Zet samen met ons een stap richting een duurzamere toekomst!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Samen creëren we een duurzame toekomst
Het introduceren van liner recycling is een grote stap binnen het bedrijfsleven. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een onmisbaar begrip. Dit gaat verder dan alleen een duurzame verpakking produceren. Eshuis zet met het introduceren van liner recycling een grote stap richting een circulaire economie. Want alleen samen creëren we een duurzame toekomst! Benieuwd wat Eshuis al doet om duurzame verpakkingen te produceren? Klik hier!

Waarom liner recyling?
Het verzamelen van linerafval is gemakkelijk te introduceren in de productieprocessen van jouw bedrijf. Het draagt niet alleen bij aan het reduceren van restafval, maar het zorgt er ook voor dat de vaag naar nieuwe grondstoffen niet verder stijgt, aangezien veel afvalproducten prima opnieuw gebruikt kunnen worden. Met dit nieuwe concept kan je talloze kilo’s afval omzetten in nieuwe grondstoffen, wat weer gezond is voor de onderneming.

Meer weten over liner recycling?
Het verzamelen van liner afval is wellicht voor jouw bedrijf een interessante optie. Daarom willen we je graag nog meer vertellen. Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je je aanmelden voor ons programma? Vraag dan informatie op bij onze accountmanagers.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top