Engilico geselecteerd als ˝Company of the Year “door vakmagazine Industry Update

Beschrijving

Engilico geselecteerd als ˝Company of the Year “door vakblad Industry Update
Industry Update maakte bekend dat Engilico in de categorie Packaging Solutions “Company of the Year”- award heeft ontvangen.
“We zijn zeer tevreden om deze prijs te ontvangen,” zegt Peter Nijs, mede-oprichter en CTO van Engilico. “We zijn er trots op dat we ons kunnen onderscheiden door onze innovatieve oplossingen die zijn ontworpen en ontwikkeld door te luisteren naar de behoeften en eisen van onze klanten. We willen al daarom onze klanten, partners en medewerkers bedanken voor hun voortdurende samenwerking.”
Engilico biedt toonaangevende systemen om inline lasnaden te inspecteren en te monitoren van flexible en harde verpakkingen. Het afgelopen jaar heeft Engilico is aanzienlijk gegroeid, waardoor het aantal medewerkers in sales-, marketing- en supportrollen voor zijn productlijnen voor lasnaadinspectie bijna is verdubbeld. En om zijn Amerikaanse klanten beter van dienst te kunnen zijn, heeft Engilico bovendien een nieuw kantoor in de VS opgericht. Vandaag heeft Engilico meer dan 150 installaties bij toonaangevende, internationale bedrijven.
Engilico gaat ook in het persbericht dieper in over de nieuwe HyperScope oplossing voor lasnaadinspectie van harde verpakkingen.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top