De Fuji Alpha 8: de nieuwe generatie flowpackmachines!

Beschrijving

Fuji staat bekend om zijn kwaliteit en gebruikersgemak. Met de nieuwe generatie Alpha 8 flowpacker weet Fuji ook dit keer weer vooruitstrevend te zijn. Zo is er een enorme sprong gemaakt als het gaat om verbetering van rendement, kwaliteit en bediening.

Tijdens de Interpack heeft Fuji Machinery Ltd. de Alpha 8 geïntroduceerd. Dijkstra Vereenigde is al meer dan 35 jaar exclusief dealer van Fuji in de Benelux. De productspecialisten van Dijkstra waren aanwezig op de stand van Fuji tijdens de Interpack en hebben daar de belangrijkste verbeterpunten van de nieuwe flowpacker uitgelegd.

Kwaliteit en gebruikersgemak
‘Kwaliteit en gebruikersgemak, het zijn twee belangrijke speerpunten voor de nieuwe flowpacker.’ zegt Peter de Kruif, hoofd technische dienst bij Dijkstra Vereenigde.

Peter de Kruif laat daarnaast weten dat er veel innovaties plaats hebben gevonden bij de nieuwe Fuji Alpha 8. ‘Er zijn een aantal grote veranderingen in de techniek en de software van de machine. Waar wij bij Dijkstra Vereenigde erg enthousiast over zijn is de mogelijkheid om vanaf een externe locatie mee te kunnen kijken in de Fuji en wanneer nodig deze over te kunnen nemen. Dat maakt het oplossen van storingen of het telefonisch ondersteunen van onze klanten veel efficiënter.’

Het bedieningsscherm van de flowpacker Alpha 8 is een strak vormgegeven scherm. Het is een 15.6 inch groot multitouch screen en is te bedienen als een tablet. Door de juiste posities, kleuren en vormen te gebruiken spreekt de layout de intuïtie aan. Men loopt als vanzelfsprekend door het menu heen.

Fuji maakt altijd gebruik van de meest hoogwaardige materialen en onderdelen. De machine bevat geen tandriemen en alles is direct aangedreven door servomotoren. Daarom is het onderhoud aan deze flowpacker minimaal.

De flowpackverpakking die uit de Fuji flowpacker komt is altijd gegarandeerd van een hoge kwaliteit. Mede dankzij de direct servo aangedreven endsealers waarbij de exacte druk in te regelen is garandeert Fuij ook op zeer hoge snelheden een perfecte luchtdichte verpakking.

Al meer dan 35 jaar is Fuji in de Benelux vertegenwoordigd door Dijkstra Vereenigde in Lelystad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de nieuwste Fuji Alpha 8?

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top