ABI b.v.

Cycloïde precisievertragingskasten bij Electro ABI.

De hoog-precisie vertragingskasten uit het programma van Nabtesco zijn ontworpen met het doel de prestaties en productiviteit van de klant te optimaliseren. De producten zijn compact, lichtgewicht en bieden een hoge torsiestijfheid en efficiëntie. De

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De hoog-precisie vertragingskasten uit het programma van Nabtesco zijn ontworpen met het doel de prestaties en productiviteit van de klant te optimaliseren. De producten zijn compact, lichtgewicht en bieden een hoge torsiestijfheid en efficiëntie.

De Nabtesco vertragingskasten zijn verkrijgbaar in verschillende series, met zowel een holle as als een volle as. Er is keuze uit een ready to mount versie, of een uitvoering als componentenset. De componentenset biedt de constructeur de mogelijkheid om zeer compact de vertragingskast te integreren. Er is een ruime variatie aan bouwgroottes, van 122 – 543 mm, met keuze uit verschillende overbrengingen van 27 tot 258 : 1. Het nominaal koppel bedraagt, afhankelijk van de gekozen uitvoering, 60 tot 8.800 Nm.

De unieke constructie van de vertragingskasten creëert een hoog draaimoment in een zo klein mogelijke behuizing en een bijzonder hoge schokbelastbaarheid (tot 5 keer het nominale koppel). Alle vertragingskasten van Nabtesco hebben een zeer hoge torsiestijfheid en een lage speling van < 1 boogminuut. Hiermee is deze serie bijzonder geschikt voor toepassing in hoognauwkeurige toepassingen. De gepatenteerde tweetraps vertraging zorgt voor een sterke reductie van vibraties op het product en heeft een gering massatraagheidsmoment. De toepassingsgebieden zijn zeer divers. Gedacht kan worden aan o.a. lastafelautomaten, antennerichtsystemen, robots, semiconductor, medisch, werktuigmachines en automatische gereedschapswissel installaties. Het feit dat meer dan 70% van alle industriële robots wereldwijd is uitgerust met de producten van Nabtesco illustreert duidelijk dat Nabtesco de juiste keuze is voor precisie applicaties waar hoge kwaliteit en betrouwbare prestaties een grote rol spelen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top