Compacte en complete nieuwe dozensluitmachine type C103

Beschrijving

Trots presenteren wij de nieuwste machine in ons toploading programma; de C103 dozensluitmachine.

De C103 dozensluitmachine is een opvallend toegankelijke en transparante machine die met behulp van hotmelt, 3 kleppen van een doos sluit. Tijdens de ontwikkeling van de machine is veel aandacht besteed aan de details die bijdragen aan de hygiëne en aan een optimale doorvoer van de dozen.

De aandrijvingen en pneumatiek zijn boven in de machine gebouwd. Gelijk valt op, dat dit enorm veel overzicht geeft. De deuren in combinatie met de schoonmaakstand geven ruim toegang tot de machine.

De dozen worden in de machine gecontroleerd gedraaid. Met behulp van vacuüm wordt de verpakking namelijk vast gehouden tijdens het draaien. De bewegende aandrukrolletjes zorgen voor een constante druk op de gelijmde klep. Een optimale hechting wordt daarmee gegarandeerd. Het omstellen naar een ander doosformaat duurt maar enkele minuten.

Ondanks al deze bijzondere kenmerken heeft de C103 maar een kleine footprint. De snelheid is tot maximaal 40 dozen per minuut.
De dozensluitmachine kan in lijn draaien met de EM35, EM60 of F111 opzetmachine.

Er is een kort filmpje beschikbaar om een indruk te krijgen van de C103 dozensluitmachine, maar u kunt ook op afspraak de demoruimte in Eerbeek bezoeken om de machine “live” te zien draaien.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top