BIZERBA versterkt positie in AGF-sector door overname Mac & Label

Beschrijving

BIZERBA, dat behoort tot de toonaangevende producenten van weeg- en/of etiketteersystemen en dat beschikt over een zeer ruim assortiment met toepassingen in diverse sectoren, heeft het Italiaanse bedrijf Mac & Label overgenomen. Mac & Label is gespecialiseerd in etiketteeroplossingen voor de groenten- en fruitsector. De overname resulteert voor Bizerba in een uitbreiding van haar assortiment voor de voor het bedrijf steeds belangrijker wordende groenten- en fruitsector.
Er komt steeds meer vraag naar het individueel labelen van verse groenten en fruit, zoals appels, kiwi’s en tomaten. Consumenten verwachten ook op onverpakte producten informatie over onder meer het land van herkomst en daarom vragen retailers steeds vaker naar oplossingen voor het individueel labelen van deze producten. Tevens kunnen de labels worden ingezet voor diverse marketingdoeleinden.
“We zien wereldwijd een toename in de vraag naar etiketteeroplossingen voor groenten en fruit. De overname van Mac & Label vergroot onze ‘know how’ en ons assortiment op het gebied van zowel machines als verbruiksmaterialen voor de groente- en fruitsector”, aldus Christian Korte, Vice President Global Industry van Bizerba.
Met de overname van Mac & Label zet Bizerba haar groei van de voorbije achttien maanden voort. Het bedrijf, dat in 2014 een omzet van meer dan 500 miljoen euro realiseerde, nam in maart vorig jaar de Franse producent van inspectiesystemen Luceo over en kondigde in juli de overname van de Oostenrijkse etikettenproducent Helf aan.

Bizerba presenteerde de etiketteeroplossingen van Mac & Label vorige week op de vakbeurs Fruit Logistica in de Duitse hoofdstad Berlijn.

Kijk voor meer informatie op www.bizerba.nl en/of www.bizerba.be

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top