Bekijk de vernieuwde Clever Fresh Box op de Empack

Beschrijving

Stevigheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarmee onderscheiden de nieuwe klapkratten van Schiphorst zich ten opzichte van bestaande klapkratten in de markt. De klapkratten, die door hetzelfde R&D team zijn ontworpen als diverse bekende poolkratten, veroveren in een razend tempo de markt.

Clever Fresh Box
De nieuwe klapkrattenserie bestaat uit vier modellen en is bekend onder de naam ‘Clever-Fresh-Box‘. Deze klapkrattenserie biedt een tal van voordelen zoals een volumebesparing op leeg retourvracht dat oploopt tot maar liefst 84%. Daarnaast zijn de klapkratten standaard voorzien van geïntegreerde etikethouders en zijn de hoge modellen op vier zijden uitgevoerd met ergonomische handgrepen die het draagcomfort bevorderen. Het zijn vooral de stabiliteit en stevigheid die deze klapkratten uniek maken, evenals het ergonomische lift-lock-systeem waarmee de kratten zeer eenvoudig en snel in- en uit te klappen zijn. Dit lift-lock-systeem zekert ook de sluiting bij uitgeklapte kratten.

De Kweker
Diverse vershandelaren stapten al over op de nieuwe klapkratten van Schiphorst, waaronder horecagroothandel De Kweker in Amsterdam. Schiphorst heeft tijdens het oriëntatie traject van De Kweker de vernieuwde Clever Fresh Box geadviseerd als logistieke oplossing. De Kweker heeft daarop de nodige testen gedraaid met de Clever Fresh Box en vergelijkbare klapkratten uit de markt en ging al snel overstag. “Schiphorst levert goede kwaliteit en omdat zij zelf produceren koop je direct bij de bron. Dat is financieel ook aantrekkelijk.”, geeft Gabor Maalcke (logistiek manager De Kweker) aan. Inmiddels draaien de kratten ruim een half jaar mee en zijn zowel het management als de medewerkers in het distributiecentrum zeer tevreden met deze keuze.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top