Basicline mini-stapelbakken Voor de kleinste artikelen en onderdelen

Beschrijving

Basicline stapelbakken zijn robuust, duurzaam, ergonomisch in gebruik en levensmiddelengeschikt. Deze succesvolle euronorm stapelbakkenserie wordt volop toegepast in uiteenlopende branches in zowel de food- als de nonfood sector. Reden genoeg dus voor Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. om de serie verder uit te breiden.

200×1500 mm en 300×200 mm
Aan uitgebreide range met euronorm afmetingen van 400×300 mm en 600×400 zijn nu stapelbakken van 200×150 mm en 300×200 mm toegevoegd. Deze kleine bakjes zijn bij uitstek geschikt voor het opslaan van de kleinste artikelen en onderdeeltjes. Ze zijn naast de standaard grijze kleur ook in een doorzichtige, transparante versie leverbaar. Hiermee ziet u in één oogopslag welke onderdelen zich in de bak bevinden. De stapelbakjes zijn allemaal leverbaar met een vast te klikken oplegdeksel.

Bekijk op de Empack!
De complete Basicline serie inclusief de nieuwe modellen wordt volgende week gepresenteerd op de Empack. Interesse? U vindt ons op stand in hal 1 op stand F200, rechts naast de entree.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top