6 Unique advantages of the Linx print head
De Koningh Coding & Labeling

6 Unieke voordelen van de Linx printkop

Bij de keuze van een kleinkarakter inkjetprinter spelen uiteraard de technische specificaties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid een belangrijke rol. Vooral de printkop van de machine bepaalt de kwaliteit van uw printafdruk.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Maximale uptime en minimaal onderhoud
De printkop van Linx is de uitkomst van een uniek staaltje product engineering. Met als doel de beste printkop ter wereld te ontwerpen. Zeker bij industriële omgevingen is robuustheid en gebruiksvriendelijkheid van groot belang. De productie mag nooit ongepland stilstaan en op alle coderingen moet vertrouwd kunnen worden. Om dit te realiseren is de Linx printkop duidelijk anders dan de printkoppen van concurrenten.

Wat maakt de Linx printkop de beste in de markt?

1. Tot 3 maanden tussen handmatig schoonmaken printkop
Uniek printkopontwerp met zelfreinigend systeem, hierdoor minder stilstand door vervuilde printkop.
2. Tot 30% lager inkt- en solventverbruik
Besparing op de kosten door gebruik te maken van een kleinere standaard nozzle.
3. Veilig handmatig schoonmaken
Alles afgeschermd. Geen kabels of leidingen die blootstaan aan het risico dat een operator het kan beschadigen. Beperkt risico van dure reparaties.
4. Robuuste constructie
Componenten gemaakt van duurzaam metaal.
5. Epoxy ingegoten printkop
Printkop wordt na assemblage uitvoerig getest. Hierna wordt het met epoxy volgegoten waarna de constructie solide en volledig dicht is. Hierdoor geen risico dat afdichtingen kunnen gaan lekken.
6. Opstarten zonder geknoei
Door de unieke opstart- en afsluitmethode kan de printer zonder problemen een maand of langer stilstaan. Dit kan zonder vervangen van dure inkt.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top