350,000 folding crates for Versland

350.000 klapkratten voor Versland

350.000 klapkratten voor de dagelijkse distributie van verse groenten

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Versland Selection in Poeldijk vertegenwoordigt een groep van ca. 120 telers. Voor de dagelijkse distributie tussen teler, distributiecentrum en klant, leverde Schiphorst 350.000 klapkratten van het type Clever-Fresh-Box aan Versland Selection in de afmetingen 600x400x230 mm en 600x400x180 mm.

Versland staat garant voor dagverse producten van uitsluitend hoge kwaliteit. Om de distributie van dit alles probleemloos te laten verlopen en een constante kwaliteit te kunnen waarborgen zorgt Versland voor een continue voorraad van klapkratten in alle fasen van het distributiekanaal.

Twee jaar geleden maakte Versland de keuze om over te stappen van poolfust op eigen kratten. De keuze van Versland is daarbij gevallen op de Clever Fresh Box. “We hebben een aantal modellen getest en dit klapkrat kwam naar voren als het klapkrat me de beste prijs/kwaliteit verhouding.” geeft Ed Koelewijn aan. “Deze klapkratten zijn makkelijk open en dicht te klappen, bieden een hoog draagvermogen en zijn licht en handzaam in gebruik.”

De Clever Fresh Box levert ingeklapt een volumebesparing van maar liefst 83% op, wat aanzienlijk scheelt in het aandeel lege retourtransporten van de kratten. De Clever Fresh Box heeft geperforeerde wanden en bodem. De smalle sleufperforatie maakt luchtcirculatie voor doorkoeling van de gewassen in het krat mogelijk en is dusdanig vormgegeven dat het geen afdrukken achterlaat in het product. De kratten zijn voorzien van geïntegreerde etikethouders, zodat er makkelijk labels aan het krat bevestigd kunnen worden en er geen stickers nodig. Tevens biedt het krat voorzieningen voor het aanbrengen van een inmould-barcode. Het gepatenteerde lift-lock-systeem waarmee de kratten zijn uitgevoerd waarborgt een gezekerde sluiting van de hoeken, wanneer de kratten zijn opengeklapt.

Voor Versland zijn de kratten in het blauw geproduceerd en voorzien van een reliëflogo zodat de kratten als eigendom van Versland kunnen worden geïdentificeerd.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top