Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

TIPS OM uw BEURSDEELNAME TE PROMOTEN

Val op, zowel offline als online!

De datum is vastgelegd. De locatie is geboekt. Nu is het tijd om ervoor te zorgen dat uw beursdeelname onder de aandacht wordt gebracht bij uw doelgroep. Maak gebruik van onze marketing tools en bereik uw bestaande en potentiële klanten. 

Onze tips

Gratis uitnodigingsservice

Wilt u het uitnodigen van uw relatiebestand liever uitbesteden? Dan kunt u gratis gebruik maken van onze uitnodigingsservice. Wij sturen namens uw bedrijf de gepersonaliseerde uitnodigingskaarten kosteloos naar uw relaties. Alle tijd, opmaak- en drukwerkkosten die u normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaart u!

Social media

Creëer vooraf aandacht voor uw beursdeelname en vergroot de belangstelling en het resultaat. In 2018 heeft 61% van de exposanten van Empack haar deelname gepromoot via social media. Met resultaat! Overtuig uw (potentiële) klanten of relaties om uw stand te bezoeken of zelfs al een afspraak te maken.

Persoonlijk uitnodigen

Digtaal: Als u klanten online uitnodigt, hoeft u geen code te verspreiden maar kunt u simpelweg een unieke link doorsturen. Wanneer zij op deze link klikken, komen zij direct in onze registratie uit waar de code al is ingevuld. Eenvoudiger kan bijna niet!
Kaarten
: Bestel gratis uitnodigingskaarten, gepersonaliseerd op firmanaam en met een unieke registratiecode. Deel deze kaarten persoonlijk uit of verstuur deze naar klanten, prospecten, partners … om uw aanwezigheid te promoten.

Online bedrijfsprofiel

Iedere exposant wordt genoemd in de deelnemerslijst op de beurswebsite van Empack. Claim uw plek als expert in uw vakgebied en zorg voor een goed gevulde bedrijfspagina. Dit zal resulteren in meer views en meer traffic naar uw bedrijfspagina.

Heeft u ?

Als organisatie van Empack vinden we het belangrijk om nieuws van onze exposanten te delen met uw doelgroep. Heeft u actualiteiten, interessante ontwikkelingen of ander leuk nieuws die te maken hebben met uw deelname aan Empack 2020? Laat het ons weten en dus uw potentiële klanten!

Scroll naar top