Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Green Exhibitor award

Green Exhibitor Award

Deze Empack editie stellen we het thema Duurzaamheid centraal. Om die reden reiken we een Green Exhibitor Award uit aan de exposant met de meest ‘groene’ deelname.

Exposanten kunnen zich hiervoor aanmelden. Een onafhankelijke vakjury beoordeeld de exposant op een aantal criteria, zoals bijvoorbeeld hoe de exposant zijn deelname voorbereidt ; zijn daarin zaken die anders danwel duurzamer gemaakt kunnen worden? Presenteert men bijvoorbeeld innovatieve en duurzame producten en/of diensten?

Samen met onze mediapartner Pakkracht zetten we de exposanten van Empack op een leuke en vernieuwende manier in de kijker. Woensdag 1 april zal de Award worden uitgereikt in de ‘Kitchen of Materials’.

Aanmeldingen

Colt introduceert De Frisse Fabriek. Een nieuwe visie op het werkklimaat in fabrieken en productiehallen. Met oplossingen die leiden tot schone lucht, voldoende licht en een aangename temperatuur. De voordelen daarvan zijn duidelijk: minder verzuim, minder fouten, hogere productiviteit en betere resultaten. En vooral: meer werkplezier, meer aantrekkingskracht op nieuwe werknemers en meer garanties voor de continuïteit van uw bedrijf. Voor meer info en belevenis: www.frissefabriek.nl

BaYoPal® maakt deel uit van een nieuwe generatie pallets en is herbruikbaar, recyclebaar en herstelbaar – een fundamenteel voordeel voor bedrijven die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling. BaYoPal® is duurzaam: de pallet gaat langer mee, de onderhouds- en reparatiekosten zijn lager en aan het einde van zijn levensduur is hij 100% recyclebaar.

Met graskarton biedt Prokonpack  bedrijven en gebruikers een duurzaam alternatief voor traditioneel golfkarton van houtvezel. Dit nieuwe groene karton heeft dezelfde eigenschappen als regulier golfkarton, maar is veel schoner en duurzamer te produceren. Zo is duurzaam verpakken allesbehalve ingewikkeld!

De samenwerking tussen Rondeel, PaperFoam en Novidon heeft geleid tot een verpakking die verreweg de laagste CO2 uitstoot heeft.

Are you IN A MOOD? DeeDee heeft samen met start-up IN A MOOD  een onweerstaanbaar mooie stazak ontwikkeld, die 100% van PE gemaakt is en daarmee de best mogelijke recyclebaarheid op dit moment creëert in de Nederlandse afvalverwerking. Ook volgens de KIDV Recyclecheck. De verpakking is geschikt voor alle producten van INAMOOD, hersluitbaar met een zipper voor optimale portionering en voorzien van afscheurhoekjes, zodat ‘Tear me apart’ letterlijk genomen mag worden. Ben jij al IN A MOOD? Check dan www.inamood.nl of www.deedee.nl, afhankelijk van jouw verlangens….

Scroll naar top