Zetes Nederland

Over ons

Zetes is expert in coderen, printen, etiketteren en traceerbaarheid van producten in supply chains. Onze oplossingen verhogen de efficiency en nauwkeurigheid in de productie en logistiek, en garanderen volledige traceerbaarheid van producten tot aan levering bij de consument.

Onze systemen zijn inzetbaar voor elk product en in alle sectoren, ook in veeleisende omgevingen met hoge snelheden. Ze zijn robuust, industriëel en afgestemd op uw wensen:
• Labeldispensers: snel, nauwkeurig en flexibel aanbrengen van decoratieve etiketten.
• Print- en etiketteersystemen: efficiënt items, dozen en trays etiketteren.
• Palletapplicators: voor een-, twee- of driezijdig etiketteren en tijdens een of twee stops van de palletbaan. Standaard waar mogelijk, op maat als nodig.
• Maatwerk etiketteersystemen: afgestemd op uw product, capaciteit, label en labelpositie op het product. Met hoogwaardige materialen en in eigen huis ontwikkeld.

Onze Packaging Execution oplossing ZetesAtlas voor verpakkingslijnen zorgt voor snelle productidentificatie en volledige traceerbaarheid in uw supply chain. Het garandeert betrouwbare identificatie, serialisatie en aggregatie, ook in de meest veeleisende verpakkingslijnen. Hiermee voldoet u aan huidige en toekomstige regelgevingen zoals FMD en TPD, kunt u namaak tegengaan en uw productie en distributie verder optimaliseren.

Met onze standaard labelontwerp software maakt het beheren van geprinte labels voor elke omgeving voor u eenvoudig. Wij produceren en leveren een compleet assortiment industriële labels en thermal transfer ribbons voor tal van barcodeprinters. Vanzelfsprekend helpen we u bij de keuze van het juiste etiket en ribbon voor uw omgeving, toepassing, apparatuur en wensen, voor maximale prestaties in uw productie en logistiek.

Ook demonstreren we Shipping Verification via Image ID, wat zorgt voor 100% nauwkeurige controles bij het ontvangen, verzenden en laden van pallets. Het garandeert volledige en correcte fulfillment van alle werkzaamheden in productie, distributie en retail.

Gemarkeerd product

Vacatures

Software engineer/developer

Software engineer/developer

Is het ontwikkelen van innovatieve en bedrijfskritische software helemaal jouw ding? Ben jij het liefste dagelijks bezig met het bedenken van software-oplossingen voor onze klanten, die hun dagelijkse processen ondersteunen en verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je ontwikkelt graag innovatieve en bedrijfskritische software. En je bent het liefst dagelijks bezig met het bedenken van software-oplossingen voor onze klanten, voor verbetering en ondersteuning van hun dagelijkse processen.

Als software engineer/developer krijgt verschillende door Zetes ontwikkelde applicaties onder jouw hoede, zowel web-based als mobiele applicaties (o.a. ZetesOlympus, ZetesChronos, ZetesMedea met als basis Microsoft Azure). Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Lees verder »
Projectmanager

Projectmanager

Word jij onze nieuwe projectmanager? Als projectmanager schakel jij snel tussen verschillende partijen, hou je altijd overzicht en ben je in staat om projecten succesvol in te richten.

JOUW TAKEN:
* Voorbereiding, planning en implementatie van geïntegreerde hard- en softwaresystemen bij klanten.
* Aanspreekpunt en gesprekspartner van de klant.
* Opstellen en bewaken van de planning en budgetten.
* Projectvoortgang aan de klant rapporteren en projectgegevens vastleggen.
* Toezien op de interne voorbereiding en voortgang bij de klant.
* Afwijkingen in projecten signaleren en de nodige acties nemen.
* Toezien op de inkoop van goederen en diensten en interne resources hiervoor aansturen.
* Bewaken dat projecten binnen planning, kosten, en kwaliteitsnormen worden afgerond.
* Supportactiviteiten voor de Application Unit plannen en de interne resources hiervoor aansturen.

Lees verder »
2e lijns servicemedewerker

2e lijns servicemedewerker

Als 2e lijns supportmedewerker ben je het aanspreekpunt voor onze 1e lijns servicedesk medewerkers. Zij ontvangen diverse meldingen van onze klanten. Je inventariseert waar zij tegenaan lopen en bepaalt welke ondersteuning zij nodig hebben. Je werkt aan incidenten en wijzigingsverzoeken; je lost deze zelfstandig op of werkt samen met je collega’s. Daarnaast werk je mee aan verschillende projecten voor proactief beheer, migraties en updates.

JOUW TAKEN:
* Servicedesk ondersteunen en vraagstukken behandelen over onze oplossingen en Mobile Device Management, met focus op software.
* Diepere ondersteuning op onze softwareapplicaties.
* Complexe problemen onderzoeken en informatie verzamelen.
* Veel voorkomende problemen oplossen.
* Proactief service verlenen en updates over openstaande tickets geven.
* Borgen en actualiseren van tickets en documentatie.
* De Mobile Device Management omgeving beheren (Soti MobiControl).
* Uitrollen van Android devices upgrades, patches en changes.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.