Vrijdag Premium Printing

Over ons

Vrijdag Premium Printing, opgericht in 1905, biedt u één stop, volledig geïntegreerde drukwerk service voor de B2B-industrie.

Onze kracht is dat we naast offset en diepdruk ook een breed scala aan speciale en unieke afwerktechnieken kunnen toepassen. Dankzij onze medewerkers en hun jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u begeleiden en adviseren bij het ontwerp- en printproces. Wij creëren opvallende labels en verpakkingen die de look en feel van uw merk benadrukken.

Daarnaast hebben we assemblagelijnen om 3D-kartonnen verpakkingen te maken, zoals geschenkdozen, vouwkartonnen dozen en klepdozen. We werken voor klanten in verschillende sectoren, zoals Gezondheid en Cosmetica, Sterke Dranken & Bier, Retail, Cosmetica, Tabak, Chocolade en Reclame & Design Bureaus.

Van technische- en ontwerp ondersteuning tot hoogwaardige productie, Vrijdag Premium Printing geeft uw product de professionele en deskundige aandacht die het verdient. We delen graag onze kennis en knowhow om u te helpen uw doelen te bereiken. Neem contact met ons op voor meer informatie en kijk wat we voor u kunnen doen.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Medewerker Expeditie en Magazijn

Medewerker Expeditie en Magazijn

Is elke dag hetzelfde werk niks voor jou! Vind je het fijn om zelfstandig in een hecht team te werken. Dan is deze uitdagende en afwisselende functie binnen onze afdeling expeditie en magazijn iets voor jou!

Binnen de afdeling expeditie en magazijn ben jij met nog 3 andere collega’s verantwoordelijk voor een efficiënte, optimale in- opslag en uitgifte van goederen. Je begint de dag met overleg met je collega’s, daarna ga je zelfstandig aan de slag.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenorders, van het verzenden van de orders tot het in de puntjes verzorgen van de administratie.

Ken je (nog) niet alle kneepjes van het vak? Geen probleem! We leiden je op! Je collega’s en de praktijkopleiders staan altijd voor je klaar.

Lees verder »
Medewerker Nabewerking

Medewerker Nabewerking

Als medewerker nabewerking zorg jij er voor dat het drukwerk dé speciale en luxe uitstraling krijgt, waar Vrijdag Premium Printing bekend om staat. Dit gebeurt o.a. door middel van 3 druktechnieken; pregen, stansen of foliën van papier of karton. Een ambachtelijk techniek die wordt aangebracht door een van onze ultra moderne drukmachines.

Als medewerker Nabewerking, ben jij de koning(-in) van de drukwerk machine, en ken je de drukmachines van binnen en buiten. Je stelt de machines zelf in, lost storingen op, en bereid stansvormen voor. Elke dag is afwisselend en staat in het teken van het behalen van de beste kwaliteit.

Wij werken in twee ploegen, waarbij je de ene week van maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 14.00 uur werkt en de andere week maandag tot donderdag van 14.00 tot 22.00 uur.

Jouw weekend start dus altijd op vrijdagmiddag!

Ken je (nog) niet alle kneepjes van het vak? Geen probleem! We leiden je op! Je collega’s en de praktijkopleiders staan altijd voor je klaar.

Lees verder »
Technisch Productieleider

Technisch Productieleider

Als technisch productieleider ben je een technische aanjager. Je stelt kritische vragen en komt met outside the box ideeën. Het verder automatiseren, het doen van investeringsvoorstellen en het streven naar een voorspelbaar productieproces zit in je DNA.

Je geeft functioneel leiding aan de afdeling afwerking en kartonnage. Binnen deze afdeling zijn 30 medewerkers werkzaam. Je draagt zorg voor het welbevinden van deze medewerkers en je streeft naar een goed opgeleid, multi-inzetbaar team. Je bent de oren en ogen op de werkvloer, je lost problemen op en komt met verbetervoorstellen.

De functie is ingeschaald in salarisschaal I van de CAO GrafiMedia.
36-urige werkweek.
Jaarlijks 1% uitkering over het bruto jaarsalaris
Wij starten met een tijdelijke aanstelling en als het ons beide bevalt, zetten we deze om in een vaste aanstelling.
25 vakantiedagen per jaar.
Reiskostenregeling.
Actieve personeelsvereniging
Binnen Vrijdag staan we stil bij belangrijke momenten in je leven.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.