Verbruggen Palletizing Equipment

Over ons

Hulp nodig bij het stapelen van uw producten? Verbruggen is gespecialiseerd in de ontwikkeling van geautomatiseerde palletiseeroplossingen voor elk stapelbaar producttype. Met behulp van geavanceerde apparatuur kunnen we een op maat gemaakte palletiseeroplossing creëren om aan uw behoeften te voldoen.

Verbruggen is de toonaangevende keuze voor geautomatiseerde palletiseersystemen die worden gebruikt voor het stapelen van de moeilijkste zakken, dozen en kratten met superieure stapelresultaten. Stapel uw producten snel en efficiënt met behulp van Verbruggen’s beproefde palletiseertechnologieën, terwijl u de arbeid vermindert en de productie verhoogt. Profiteer ook van een snelle ROI en toename van uw orderportefeuille als gevolg van de stabiele en fantastische stapels die uw klanten van u zullen ontvangen.

Innovatief machineontwerp
Ons team bestaat uit 80 zeer bekwame professionals met uitgebreide kennis op alle gebieden van engineering en besturingstechnologieën. Dit stelt ons in staat om geavanceerde machines te produceren. We innoveren continu om nog slimmer te kunnen palletiseren. Hierdoor staat ons brede assortiment in de markt bekend als zeer vooruitstrevend en betrouwbaar.

Maximaal gebruik van uw machine
Onze klanten waarderen de lange onderhoudsintervallen, maximale operationele betrouwbaarheid en de lange levensduur van onze machines. Onze slimme machineontwerpen zorgen ervoor dat alleen het minimum aantal bewegende delen wordt gebruikt. Ons toegewijde serviceteam is 24/7 beschikbaar voor professionele serviceondersteuning via remote serviceondersteuning of indien nodig ter plaatse.

Het brein achter een stabiele stapel
Bijna 30 jaar geleden legde de Nederlandse familie van Verbruggen de basis voor vele palletiseerinnovaties die wereldwijd nog steeds in gebruik zijn in de agrarische en industriële markten. Verbruggen heeft vestigingen in Europa (Emmeloord, Nederland), de Verenigde Staten (Washington State) en Azië (Dhaka, Bangladesh) die onze klanten optimale dekking bieden, samen met een uitgebreid wereldwijd distributienetwerk.

Gemarkeerd product

Vacatures

IMG_0923-1

Commissioning Engineer Installation & SAT

Prachtige machines, door ons ontworpen en gemaakt. Jij zorgt voor plaatsing en ingebruikname op locaties wereldwijd. Je neemt de leiding tijdens de installatie, voert functionele testen uit met het klantproduct en traint de operator(s). Je gaat hierbij voor een excellent (stapel) resultaat en bewaakt de voorwaarden waaronder een order is verkocht. Je gebruikt je communicatieve vaardigheden om in een internationale omgeving de machine als een stukje gereedschap van de klant achter te laten en weet met creatieve oplossingen te komen als de situatie daarom vraagt. Daarbij streef je continu naar een win-win situatie. Tenslotte gebruik je je commerciële vaardigheden om commerciële kansen onder de aandacht te brengen bij de klant, zoals bijv. onderhoudscontracten of aanpassingen aan de machine. Productontwikkelingen, groeiambities en de drive naar continue verbeteren zorgen voor een dynamische en veranderende omgeving.

Lees verder »
Machine-detail-14-brochure

Projectbegeleider

De projectbegeleider is verantwoordelijk voor de begeleiding van een project/order tijdens het operationele proces. Zodra een project aangeleverd wordt door Sales, neem je het contact met de klant over, zorg je dat jouw planning voldoet aan de gemaakte afspraken en coördineer je de installatie en oplevering van het project. Tenslotte draag je het project over aan de afdeling Aftersales. Jij zorgt ervoor dat de klant tevreden terug kan kijken op een soepele implementatie van hetgeen hij heeft aangeschaft.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top