Van Gennip Verpakking

Over ons

Van Gennip Verpakking is een volwaardige partner in duurzame verpakkingsmaterialen voor industrie, logistiek en e-fulfilment.

Wij bieden een breed voorraadassortiment aan verpakkingsproducten, hiernaast bieden wij ook een grote diversiteit van maatwerkverpakkingen.

Middels ons brede voorraadassortiment leveren wij vrijwel altijd direct uit voorraad. U hoeft dus geen grote hoeveelheden verpakkingen op te slaan of rekening te houden met lange levertijden, want dat doen wij voor u!

Wij functioneren voor onze klanten als verpakkingsmagazijn op afstand. Met ons eigen transport vervoeren wij uw goederen naar de door u gewenste afleverlocaties.

Wij toetsen uw verpakkingen voortdurend aan de laatste marktontwikkelingen en verbeteren daarmee continue ons assortiment.

We blijven actief betrokken bij onze klanten en blijven verpakkingen verbeteren en vernieuwen, zowel prijstechnisch als op gebied van milieu. Op deze manier voorzien we onze klanten van een zo duurzaam mogelijk pakket aan verpakkingen.

Ons team denkt graag met u mee over de meest duurzame en ideale verpakkingsoplossing voor uw bedrijf.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.