TechNikkels

TechNikkels

Over ons

TechNikkels is fabrikant en leverancier van innovatieve verpakkingsmachines voor het toevoeren, vullen en sluiten van flessen, potten, (Jerry-)cans en Amerikaanse vouwdozen.

TechNikkels focust zich op bedrijven die hun producten verpakken in een grote variëteit aan verpakkingen. Bedrijven die voortdurend bezig zijn hun verpakkingsproces flexibeler in te richten om productieverliezen te beperken. Voor en met deze klanten ontwikkelt en levert TechNikkels snel omstelbare machines die eenvoudig te bedienen zijn en geschikt zijn voor een grote range aan verpakkingen en formaten.

TechNikkels heeft unieke machines voor de gehele verpakkingslijn voor het opzetten, vullen, sluiten en casepacken van flessen, potten of (Jerry)cans. Een hele verpakkingslijn van TechNikkels biedt belangrijke voordelen m.b.t. bedieningsgemak, componentgebruik, service en OEE-monitoring.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.